Spoštovane stranke, kmalu odpiramo spletno trgovino Prima, da boste lahko pohištvo kupovali iz udobja svojega doma. Do takrat pa nas lahko obiščete v salonu Prima v BTC City Murska Sobota. Uživajte v nakupovanju! 

Dekoracije Atmosphera zdaj v salonih Prima

V središču vsakega doma, ne glede na to, kako je veliko in kaj vse je znotraj zidov, je nekaj posebnega, zaradi česar so naši prostori resnično naši.

Skrivnost je v dekoraciji za dom. So pravzaprav umetnost, ki nam omogoča, da izrazimo svojo osebnost, ustvarimo oazo udobja in vir navdiha. Dekoracija naredi notranjost edinstveno.

 

Nova kolekcija dekoracij v salonu Prima

Foto: Prima

 

Ko stopimo v svoj dom, želimo občutiti objem udobja. Mehkoba blazin, toplina svetlobe in vonj cvetja iz vaze na mizi ustvarijo vzdušje, ki nas pomirja ter sprošča. Dekoracija na daje priložnost, da ustvarimo prostor, kjer smo lahko popolnoma sproščeni in uživamo v trenutkih miru.

 

Boemsko, romantično, naravno, sodobno ali retro ... ustvarite svoj svet z novimi dekoracijami

Foto: Prima

 

Novo v Prima salonih

Nedvomno ima dekoracija za dom aktivno vlogo pri ustvarjanju vaše notranje sreče, zato se je Prima povezala s francosko blagovno znamko dekoracije za dom Atmosphera. Moderna dekoracija po dostopnih cenah je zdaj na voljo v salonih Prima.

 

Prima in Atmosphera imata skupno poslanstvo, da vam zagotovita najboljše za vaš dom, tako da lahko v celoti izrazite svoj okus ter svojo osebnost.

 

Poiščite dekoracije znamke Atmosphere, ki najbolje orisujejo vašo osebnost

Foto: Prima

 

Naš dom je naše ogledalo – opisuje naše interese, navade, želje in cilje, dekoracija pa je način, da ta odsev postane jasen ter močan. Slikovita stenska umetniška dela, udobno pohištvo ali majhni detajli, ki kažejo našo strast do potovanj ali hobijev – vse to pomaga ustvariti prostor, ki odraža našo edinstveno osebnost.Dekoracija je kot pismo, ki brez besed pripoveduje zgodbo o nas samih.

 

Poiščite navdih za okrasitev vašega doma v salonu Prima

Foto: Prima

 

Francoski navdih za eleganco v vsakem kotičku vašega doma

Boemski, romantični, naravni, sodobni ali retro slog ... Preprosto je ustvariti svoj svet z dekoracijo za dom blagovne znamke Atmosphera in s kakovostnim pohištvom Prima lastnega oblikovanja ter proizvodnje.

 

Privoščite si nove dekoracije s pridihom francoske elegance

Foto: Prima

 

Atmosphera je dinamična blagovna znamka, ki jo vodijo vrednote, kot so svoboda, eleganca in dostopnost, s poudarkom na notranjem oblikovanju. Je del skupine JJA, ustanovljene leta 1976 v Franciji, ki je uspešno družinsko podjetje druge generacije, ki se je uveljavilo kot vodilno evropsko podjetje na področju dekorativnih izdelkov.

 

"Blagovna znamka, ki jo navdihujete vi in navdihuje vas." To je slogan francoske blagovne znamke Atmosphera, ki si prizadeva, da vas izzove, da si privoščite dekoracijo za dom, da z lahkoto delite vsak trenutek in se organizirate, da iz dneva v dan najdete zavetje v svojem domu ter se ne omejujete v svojih željah in ciljih, temveč da neskončno sanjate.

 

Ustvarite sodobno in toplo vzdušje v svojem domu z novo Prima kolekcijo dekoracij

Foto: Prima

 

Atmosphera in Prima – združeni za brezhibno ureditev vašega doma

Obiščite salone Prima in odkrijte širok izbor nove francoske dekoracije , in sicer okrasne blazine, svetilke, ure, svečnike, vaze, posode, ogledala, košare, okrasne rastline ...

 

Ne glede na stil dekoracije, ki vam je ljubši, boste v salonu Prima našli dekoracijo zase

Foto: Prima

 

Atmosphera in Prima sta združena v brezhibni dekoraciji vašega doma

Foto: Prima

 

Prepustite se stvarjalnosti, občutite udobje in navdih, ki ga prinašajo dekoracije za dom ter ustvarite toplo vzdušje, ki vas vabi, da delite trenutke ljubezni in sreče z družino ter prijatelji.

 

Poiščite francoski navdih za eleganco v vsakem kotičku svojega doma

Foto: Prima

 

Dekoracija za dom Atmosphera so na voljo v izbranih salonih Prima in v spletni trgovini. Obiščite salone Prima, kjer vas bodo pričakali prodajni svetovalci, ki vam bodo pomagali izbrati pohištvo in dekoracijo po meri vašega doma. Navdih za ureditev doma lahko najdete na spletni strani Prima, v najnovejšem letaku in na Priminem uradnem profilu Facebook, ter Instagram

Deli:

  • Lastna proizvodnja
    Prima za vas vodi celoten proizvodni proces pohištva, od razvoja izdelka in proizvodnje do dostave in montaže.
  • Domača surovina
    Prima za proizvodnjo pohištva Prima uporablja vrhunske domače surovine.
  • Garancija kakovosti
    Prima, certificiran proizvajalec pohištva, zagotavlja vrhunsko kakovost in kontrolirane dobavitelje.
  • Kratki dobavni roki
    Lasten razvoj izdelkov, proizvodnja, dobava in montaža našim strankam omogoča kratke dobavne roke.
  • Veliko število salonov
    Prima je največja trgovska veriga pohištva v regiji z razvejano maloprodajno mrežo s skoraj 70 saloni na trgu jugovzhodne Evrope.
  • Hitra montaža in dobava
    Lastna proizvodnja in hitra izdelava omogočata kvalitetno in hitro dostavo ter montažo na vašem naslovu.
  • Strokovno svetovanje
    Vrhunska ekipa Prima strokovnjakov vam je na voljo pri izbiri celovite rešitve za opremljanje stanovanj, apartmajev ali počitniških hiš.
  • Individualni pristop
    Za vas opravimo brezplačno izmero v vašem domu in predlagamo idejno rešitev za opremljanje notranjosti.
  • Lasten dizajn
  • Lastna proizvodnja
  • Najboljša kakovost