Spoštovane stranke, kmalu odpiramo spletno trgovino Prima, da boste lahko pohištvo kupovali iz udobja svojega doma. Do takrat pa nas lahko obiščete v salonu Prima v BTC City Murska Sobota. Uživajte v nakupovanju! 

Niso niti diamanti niti avtomobili … Ali veste, kaj danes velja za razkošje?

Poiščite sedežno garnituro za svoj način uživanja!

 

V salonih Prima in v spletni trgovini odkrijte razkošne sedežne garniture, narejene samo za vas ter vaš način uživanja v vsakem trenutku. Vse sedežne garniture, ki so del razkošne kolekcije italijanske blagovne znamke Nicoletti Home, so na voljo s privlačnimi prihranki.

 

V salonu Prima si prilagodite sedežno garnituro za svoj način uživanja. Prepričajte se o kakovosti in estetiki premium ponudbe sedežnih garnitur italijanske kakovosti.

 

 

Več informacij o ponudbi Nicoletti Home lahko dobite v najbližji Primini poslovalnici ali preko obrazca.

 

Prilagodite svojo sedežno garnituro

Foto: Prima

 

Kaj danes velja za pravo razkošje?

 

Živimo v trenutku, ki nam zagotavlja različne ugodnosti, kot so najsodobnejše stvari, storitve in izkušnje na najvišji ravni. Pogosto je dovolj le nekaj klikov.

 

Družbeni napredek je na novo opredelil pojem razkošja. V preteklosti so drage vile z več deset sobami in kopalnicami ali prestižni avtomobili veljali za vrhunsko razkošje. In kakšno je stanje danes?

 

Če preberete intervju z nekaterimi najbogatejšimi ali najvplivnejšimi ljudmi na svetu … Odgovor vseh je enak.

 

Nova definicija razkošja je čas.

 

Prav zato, ker je neobnovljiv vir, nekaj, kar nepovratno mineva, je neprecenljivo imeti na razpolago čas, ki ga lahko preživite s svojo družino in dragimi ljudmi, ko uživate v druženju, zabavanju, potovanju ali preprosto, ko se sproščate.

 

Največje razkošje v življenju je kvaliteten čas, preživet z družino

Foto: Prima

 

Kako dragocen je v resnici čas, je potrdila nedavna britanska študija, izvedena na 1000 ljudeh. Kar 70 odstotkov anketirancev meni, da je kakovostno preživljanje časa z družino ultimativno razkošje v življenju, medtem ko so eksotične počitnice, bleščeča dizajnerska oblačila, diamantni nakit, športni avtomobili in druge materialne dobrine nižje na seznamu.

 

Zanimivo je, da skoraj polovica anketirancev meni, da so sproščujoči in leni vikendi, ki jih preživijo v toplini doma, ko jih zjutraj ne zbudi budilka, veliko razkošje, medtem ko četrtina anketirancev meni, da je razkošje prijeten popoldanski počitek.

 

Italijanski življenjski slog dolce vita

 

Medtem ko preostali svet šele odkriva pomen vsakega trenutka, so Italijani vedno vedeli, da je čas razkošje, še posebej, če ga preživite z najbližjimi.

 

Foto: Prima

 

Znani so po svoji strasti do hrane, glasbe, umetnosti in uživanja življenja na splošno, še posebej pa so ponosni na svojo gostoljubnost, ki je vtkana v njihov način življenja. Z veseljem organizirajo druženja in večerje doma, po obroku pa najdejo poseben užitek v sproščanju ter uživanju v dolgih pogovorih.

 

Italijani resnično cenijo izkušnjo druženja, zato je v njihovem dnevnem urniku vedno čas, da obiščejo družino in prijatelje ter skupaj delijo trenutke. Zato vedo, kako pomembno je imeti udobno pohištvo, ki bo ustvarilo vzdušje za nepozabna srečanja.

 

Pohištvo, ki je ustvarjeno za uživanje

 

Enako filozofijo uživanja v izdelavi vrhunskega oblazinjenega pohištva z izvirno oznako »Made in Italy« ima mednarodno priznana italijanska blagovna znamka Nicoletti Home. Njihovo edinstveno pohištvo je izdelano v duhu tradicije na jugu Italije, v mestu Matera, ki ni le simbol vrhunske italijanske kakovosti, temveč je tudi mesto pod zaščito Unesca.

 

Italijanska znamka Nicoletti Home proizvaja pohištvo v mestu Matera

Foto: wirestock/Freepik/Prima

 

Brezhibno elegantna in brezkompromisno udobna sedežna garnitura Nicoletti vas bo navdihnila, da uživate v vsakem trenutku, tako kot želite.

Odkrijte sedežno garnituro, narejeno za vaš način uživanja

Foto: Prima

 

Druženje z najdražjimi, sproščanje ob filmu, zabave polne smeha, oddih od vsakdanjega življenja – razpoloženje je življenjski slog. Vaš življenjski slog. Živite, kot se vam zdi primerno. Odkrijte sedežno garnituro, izdelano samo za vas in vaš način uživanja v vsakem trenutku.

 

Modularna sedežna garnitura Tesla ima sodobno silhueto z nagnjenimi nasloni za roke in nogami

Foto: Prima

 

Če torej iščete osnovo svojega razkošja, oziroma svojega dragocenega časa z najdražjimi, je vaša destinacija – salon Prima.

 

Nova razkošna kolekcija italijanskega pohištva v Primi

 

Prima iz svoje ponudbe posebej izpostavlja novo razkošno kolekcijo italijanske blagovne znamke Nicoletti Home, katere pohištvo je simbol vrhunske kakovosti.

 

Sedežne garniture Nicoletti so rezultat skoraj obsesivne pozornosti do najmanjših detajlov. Vsak šiv in vsaka krivulja sta ročno izdelana s strastjo, da ustvarita popolno ravnovesje med estetiko ter udobjem.

 

Pohištvo znamke Nicoletti Home je simbol vrhunske italijanske kakovosti

Foto: Prima

 

Garniture Nicoletti so na voljo v širokem izboru usnja in tkanin

Foto: Prima

 

Poleg časa, individualnosti in personalizacije so to odlike, ki vodijo sodobno renesanso razkošja, zato vam Prima v svoji premium ponudbi ponuja pohištvo, ki se prilagaja vašim potrebam ter željam. Poleg izbire visokokakovostnega italijanskega usnja in različnih vrst tkanin v bogati ponudbi več kot 100 barv, so vsestranske sedežne garniture Nicoletti, in sicer trosedi, dvosedi in fotelji, v salonih Prima na voljo v pestri ponudbi konfiguracij, pogosto z več kot 30 elementi, ki jih je mogoče kombinirati, da ustvarite svojo edinstveno sedežno garnituro.

 

Vsak šiv je izdelan ročno in s strastjo

Foto: Prima

 

Znamka Nicoletti Home ponuja popolno ravnovesje med estetiko in udobjem

Foto: Prima

 

Sedežna garnitura Tesla ima elegantno in izrazito sodobno silhueto z rahlo poševnimi nasloni za roke, ki se zaključijo s privlačno podolgovatimi nogami, glamurozna modularna sedežna garnitura Monnalisa pa je prava mojstrovina z osupljivo estetiko. Obogatena je z mehanizmom, ki naslonjalo premakne za 40 cm, s čimer se poglobi prostor za sedenje.

 

Garnitura Monnalisa je zaradi globokega sedišča izjemno udobna

Foto: Prima

 

Strogi standardi blagovne znamke Nicoletti Home so izpolnjeni z izbiro pravega materiala in spretno mojstrsko izdelavo. Tako je konstrukcija modularne sedežne garniture Downtown izdelana iz masivnega borovega lesa, sedež pa je napolnjen s hladno lito poliuretansko peno, oblikovano v strukturo satja in utrjeno z elastičnimi trakovi. Vse to prispeva k lahkotnosti, zračnosti in izjemnemu udobju.

 

Posebna pozornost je bila pri izdelavi kompleta Downtown namenjena sedežu

Foto: Prima

 

Poleg sodobnih sedežnih garnitur je za uživanje v majhnih sladkih ritualih udobja ustvarjen komplet za dnevno sobo Phoenix, sestavljen iz troseda, dvoseda in fotelja s funkcijo relaks.

 

Dvosed Phoenix je ukrojen za uživanje v majhnih, sladkih trenutkih življenja

Foto: Prima

 

Napolnite si baterije po stresnem dnevu v fotelju Downtown s funkcijo relax

Foto: Prima

 

Poleg teh štirih, bo v Primi kmalu na voljo še bogatejša ponudba luksuzne znamke Nicoletti Home.

 

Kaj vse lahko pričakujete izvedite v katalogu Renesansa luksuza.

 

 

Naj razkošje postane vaš življenjski slog

 

V salonu Prima si prilagodite sedežno garnituro za svoj način uživanja. Prepričajte se o kakovosti in estetiki italijanske premium ponudbe sedežnih garnitur ter obiščite najbližji salon Prima, kjer vas bodo pričakali prodajni svetovalci, ki vam bodo pomagali izbrati pohištvo in dodatke po meri vašega doma. Navdih za ureditev doma najdete v najnovejšem letaku in na Priminem uradnem profilu Facebook, ter Instagram

Deli:

  • Lastna proizvodnja
    Prima za vas vodi celoten proizvodni proces pohištva, od razvoja izdelka in proizvodnje do dostave in montaže.
  • Domača surovina
    Prima za proizvodnjo pohištva Prima uporablja vrhunske domače surovine.
  • Garancija kakovosti
    Prima, certificiran proizvajalec pohištva, zagotavlja vrhunsko kakovost in kontrolirane dobavitelje.
  • Kratki dobavni roki
    Lasten razvoj izdelkov, proizvodnja, dobava in montaža našim strankam omogoča kratke dobavne roke.
  • Veliko število salonov
    Prima je največja trgovska veriga pohištva v regiji z razvejano maloprodajno mrežo s skoraj 70 saloni na trgu jugovzhodne Evrope.
  • Hitra montaža in dobava
    Lastna proizvodnja in hitra izdelava omogočata kvalitetno in hitro dostavo ter montažo na vašem naslovu.
  • Strokovno svetovanje
    Vrhunska ekipa Prima strokovnjakov vam je na voljo pri izbiri celovite rešitve za opremljanje stanovanj, apartmajev ali počitniških hiš.
  • Individualni pristop
    Za vas opravimo brezplačno izmero v vašem domu in predlagamo idejno rešitev za opremljanje notranjosti.
  • Lasten dizajn
  • Lastna proizvodnja
  • Najboljša kakovost