Spoštovane stranke, kmalu odpiramo spletno trgovino Prima, da boste lahko pohištvo kupovali iz udobja svojega doma. Do takrat pa nas lahko obiščete v salonu Prima v BTC City Murska Sobota. Uživajte v nakupovanju! 

Odkrijte, zakaj si vaš vrt zasluži pohištvo Prima!

Uživanje v svežem zraku, sončnem vremenu in mirni idili ni nujno rezervirano le za bivanje v parku, na travniku ali v gozdu … Vaše dvorišče, teraso ali balkon lahko z malo truda in ustvarjalnosti ter z nekaj ključnimi elementi spremenite v oazo sprostitve in udobja.

Zato vam prinašamo vse pomembne informacije, da boste pripravljeni na toplejše dni. Uredite svoj zunanji prostor, da boste lahko uživali na soncu, si umazali roke z zemljo s presajanjem rastlin in sadik, pripravili večerjo za bližnje pod lučmi ob omamnem vonju in prasketanju žara ter uživali v brezskrbnem ležanju na prostem z osvežilnim koktajlom ali okusnim sladoledom.

 

Foto: Dražen Banković /dblog.hr

 

Najprej potrebujete sodobno in udobno pohištvo, nato zelene in dišeče rastline ter nekaj podrobnosti, kot je dežnik, da ustvarite popoln kotiček za druženje ali samo sprostitev po napornem delovnem dnevu.

Vrtna miza in stoli so nepogrešljiv del ureditve vsake terase ali balkona, zato jih izberite najprej. Zunanje pohištvo mora biti elegantno, funkcionalno, pa tudi udobno in preprosto za vzdrževanje. Izberite visokokakovostno vrtno pohištvo iz materialov, kot so kovina, plastika ali les, ki je odporen na vremenske vplive in je osnova za ureditev vašega raja na prostem.

 

Vrtno pohištvo Prima za udobje in eleganco na prostem

 

Prav takšno, praktično in hkrati elegantno, pohištvo lahko najdete v salonih prima in v spletni trgovini Prima. Odkrijte naša dva programa vrtnega pohištva – Kono in Nevo, ki ju lahko kombinirate po želji, da vam zagotovijo vrhunsko udobje.

Pri zunanjih stolih je še posebej priročno, če jih je mogoče zložiti skupaj, da prihranite prostor. Prav takšni so naši stoli Nevo, izdelani iz plastificirane kovine in na voljo v več barvah (siva, bela, črna, rdeča, krem, rumena) ter z nasloni za roke ali brez njih. Ustrezna miza je sestavljena iz trdne HPL kompaktne plošče kvadratne oblike v beli, krem ali sivi barvi in zanesljivega podnožja v sivi, beli, črni, rdeči, krem ter rumeni barvi. Ker sta na voljo v več barvah, lahko ta dva elementa mize kombinirate po želji, da dosežete idealno kombinacijo glede na barvo stolov.

 

 

Sedež in naslon, prepletena z vrvjo v naravnem odtenku, sta eleganten oblikovni element stola Kono, ki ga boste našli v ponudbi z ali brez naslona za roke. Vrv je izjemno odporna na UV žarke in vse vremenske razmere, konstrukcija pa je izdelana iz plastificirane kovine v sivi, beli, črni, rdeči, krem in rumeni barvi. Okrogla miza Kono z zanimivim podnožjem v sivi, beli, črni, rdeči, krem in rumeni barvi izstopa s kakovostno ter privlačno površino, ki jo sestavlja HPL kompaktna plošča bele, krem ali sive barve ter izjemna vzdržljivost in obstojnost. Ta kombinacija je idealna za zunanjost, vendar je zanimiva tudi za notranjost. Je odporna na vremenske vplive, na voljo je v več barvah in preprosta za vzdrževanje.

 

Poleg tega, da se barve stolov in miz lahko kombinirajo znotraj posameznega programa, se zaradi preprostega ter hkrati osupljivega oblikovanja vrtnega pohištva Kono in Nevo, lahko stoli in mize uspešno kombinirajo tudi med seboj.

 

Tvoj vrt si zasluži pohištvo Prima

 

Ko izberete najboljše pohištvo za svoj vrt, je čas, da dodate zelenje, ki bo tvojemu vrtu prineslo naravno vzdušje in živahnost. Izberite zelene in dišeče rastline, kot so rožmarin, sivka, bazilika ali meta, da z vonjem osvežijo zrak. Poleg tega vam bodo rastline zagotovile naravno senco in vas zaščitile pred močnim soncem.

 

Foto: Dražen Banković /dblog.hr

 

Nepogrešljiv dodatek pri ureditvi terase ali balkona je tudi senčnik. Izberite senčnik, ki se bo z barvo in oblikovanjem prilegal slogu terase ter vam bo zagotovil potrebno zaščito pred soncem. Dodate lahko tudi nekaj sedežnih blazin in lahkih odaj, da ustvarite prijetno vzdušje ter zagotovite, da se gostje počutijo udobno.

Foto: Dražen Banković /dblog.hr

 

Na koncu svojemu vrtu dodajte še osebni pridih s podrobnostmi, kot so cvetlične vaze, svetilke, svečniki ali drugi okrasni predmeti. Izberite predmete, ki odražajo vaš slog in osebnost, ter jih strateško razporedite po prostoru, da dosežete največji učinek.

Udobna vrtna terasa ni popolna za poletno uživanje brez ustrezne osvetlitve. Zato namestite nežno razsvetljavo, ki bo ustvarila prijetno in toplo vzdušje, ki vam bo omogočilo, da uživate v vsakem kotičku vaše terase tudi zvečer.

 

 

Ustvarite popoln zunanji ambient s pohištvom Prima

  

Oglejte si celotno ponudbo vrtnega pohištva v najbližjem salonu ali spletni trgovini Prima, strokovne nasvete naše arhitektke o zunanji ureditvi pa preberite v razkošni izdaji našega letnega kataloga Prima interierji 2023. Če še nimate svoje izdaje kataloga, ga pravočasno naročite v naši spletni trgovini, da boste pod senčnikom uživali v pitju ledene kave in se sproščali v moderno urejeni notranjosti.

 

Foto: Dražen Banković /dblog.hr

 

Deli:

  • Lastna proizvodnja
    Prima za vas vodi celoten proizvodni proces pohištva, od razvoja izdelka in proizvodnje do dostave in montaže.
  • Domača surovina
    Prima za proizvodnjo pohištva Prima uporablja vrhunske domače surovine.
  • Garancija kakovosti
    Prima, certificiran proizvajalec pohištva, zagotavlja vrhunsko kakovost in kontrolirane dobavitelje.
  • Kratki dobavni roki
    Lasten razvoj izdelkov, proizvodnja, dobava in montaža našim strankam omogoča kratke dobavne roke.
  • Veliko število salonov
    Prima je največja trgovska veriga pohištva v regiji z razvejano maloprodajno mrežo s skoraj 70 saloni na trgu jugovzhodne Evrope.
  • Hitra montaža in dobava
    Lastna proizvodnja in hitra izdelava omogočata kvalitetno in hitro dostavo ter montažo na vašem naslovu.
  • Strokovno svetovanje
    Vrhunska ekipa Prima strokovnjakov vam je na voljo pri izbiri celovite rešitve za opremljanje stanovanj, apartmajev ali počitniških hiš.
  • Individualni pristop
    Za vas opravimo brezplačno izmero v vašem domu in predlagamo idejno rešitev za opremljanje notranjosti.
  • Lasten dizajn
  • Lastna proizvodnja
  • Najboljša kakovost