Spoštovane stranke, kmalu odpiramo spletno trgovino Prima, da boste lahko pohištvo kupovali iz udobja svojega doma. Do takrat pa nas lahko obiščete v salonu Prima v BTC City Murska Sobota. Uživajte v nakupovanju! 

Pisarna po meri vašega prostora

Obdobje koronavirusa je prineslo spremembe v načinu dela in je delo od doma tudi v obdobju po pandemiji ostalo prisotno kot možnost, ki jo ponujajo zaposlenim po vsem svetu.

 

Če ste tudi vi pisarno zamenjali z delovnim kotičkom doma, si oglejte nove pisarniške stole in pisalne mize Prima, ki vam bodo zagotovili udobno delovno okolje, organizirali omejen prostor, povečali produktivnost ter koncentracijo in med dolgotrajnim sedenjem ohranili zdravje.

 

Pisarniško pohištvo

Nov pisarniški program Prima sestavljajo pisarniški stoli in mize z dodatno opremo, omare, regali, komode in predalniki ter predstavlja moderno pohištvo, ki izpolnjuje vse potrebe funkcionalnega delovnega mesta.

 

 

V novi ponudbi pisarniškega pohištva vas čaka kar osem različnih različic pisarniških stolov, mize pa so del treh pisarniških programov, s katerimi lahko stilsko uskladite delovni prostor s preostalim interierjem.

 

 

Z novim pisarniškim pohištvom lahko prilagodite prostor in organizirate delovno mesto glede na vaše potrebe, saj veste, kaj pravijo – organizacija je polovica dela.

 

Pisarniški stoli

 

Če vaše delo zahteva dolgotrajno delo na računalniku, je samoumevno, da ste večino časa v sedečem položaju, kar postavlja kakovosten pisarniški stol visoko na seznam prioritet.

 

 

Pisarniški stoli Prima so na voljo v različnih izvedbah, prilagodijo se vsem velikostim in višinam miz ter ustrezajo ergonomskim potrebam vsakega posameznika.

 

Ergonomski pisarniški stol mora zagotavljati dobro oporo za hrbet, mora biti udoben in spodbujati pravilno sedenje ter držo. Samo nekatere od prednosti pisarniških stolov, ki skrbijo za vaše zdravje, so:

  • povečana koncentracija in produktivnost,
  • večja motivacija,
  • boljše razpoloženje,
  • boljša cirkulacija,
  • zdravje vaše hrbtenice.

Dodatna prednost pisarniškega stola Ontario je aktivno in dinamično sedenje, ki omogoča svobodo gibanja – v pisarni, pri učenju, igranju iger ali delu na strojih. Ontario spodbuja aktivnost hrbtnih mišic in zmanjšuje pritisk na ledveni del hrbtenice.

 

 

Pisarniške mize

Pisarniške mize Prima so prostorne in funkcionalne ter zagotavljajo možnost prilagoditve glede na vaše potrebe in želje. Barve in dekorji pisarniških miz sledijo preostalemu delu ponudbe Prima, tako da jih je mogoče preprosto kombinirati, da postanejo del skladne domače pisarne.

 

Da bo vaš delovni prostor čist in organiziran, ponujamo tudi rešitve v istem dekorju, in sicer omare, police, komode, predalnike in dodatke, ki bodo zagotovili maksimalno produktivnost ter prostor za shranjevanje vseh dokumentov, pribora in okraskov, kot so ure, rastline ali fotografije bližnjih.

 

Na voljo so trije programi – Trenton, Sens in Toledo.

 

Program pisarniškega pohištva Trenton je na voljo v več barvnih kombinacijah ličnic in korpusov. Z njim lahko dosežete organizirano in pregledno pisarno z dovolj prostora za shranjevanje. Vsi elementi programa so oblikovno in barvno usklajeni z mizami Sens ter Toledo.

 

Namizne plošče Sens so na voljo v številnih velikostih in v štirih različnih dekorjih. S ploščo je mogoče kombinirati noge mize v različnih različicah oblik Sens H in Sens T. Noge so izdelane iz kovine in so na voljo v beli ali črni barvi.

 

Dodatki za mizo Sens bodo povečali vašo produktivnost in organizirali omejen prostor, in sicer:

 

  • akustična pregrada

 

  • organizator za kable

 

 

  • kabelska uvodnica s tesnilno ščetko

 

 

 

Vgrajena plošča za regulacijo višine mize Toledo ima možnost, da si zapomni ustrezne položaje. Kombinacija stoječega in sedečega položaja je idealna rešitev za izboljšanje zdravja ter produktivnosti.

 

 

Nasveti za ureditev domače pisarne

 

Če želite prilagoditi svoj delovni kotiček in ustvariti prijetno vzdušje, ga okrasite z edinstvenimi podrobnostmi, ki bodo v vas prebudile navdih ter ustvarile prijetno vzdušje za delo.

 

Kolekcija COCO maison, ki je ekskluzivno na voljo v salonih Prima in v spletni trgovini, vključuje več segmentov za ureditev prostora: okraske za dom, stenske dekoracije, okrasne blazine, razsvetljavo, preproge in kosovno pohištvo.

 

 

Delovni kotiček v otroških in mladinskih sobah

 

V salonih Prima in v spletni trgovini lahko najdete tudi nove programe pisalnih miz in stolov ter ustvarite idealen kotiček za koncentracijo, pisanje domačih nalog in pridobivanje novih znanj. Programi so na voljo v več kombinacijah barv in dekorjev.

 

 

Pisarniški stoli so na voljo v različnih oblikah, ustrezajo vsem velikostim in višinam miz ter bodo zadovoljili ergonomske potrebe vašega malčka. Z izbiro kompleta Prima si lahko zagotovite udoben prostor za izobraževanje, ustvarjalnost in raziskovanje, ne glede na starost ter interese vašega otroka.

Deli:

  • Lastna proizvodnja
    Prima za vas vodi celoten proizvodni proces pohištva, od razvoja izdelka in proizvodnje do dostave in montaže.
  • Domača surovina
    Prima za proizvodnjo pohištva Prima uporablja vrhunske domače surovine.
  • Garancija kakovosti
    Prima, certificiran proizvajalec pohištva, zagotavlja vrhunsko kakovost in kontrolirane dobavitelje.
  • Kratki dobavni roki
    Lasten razvoj izdelkov, proizvodnja, dobava in montaža našim strankam omogoča kratke dobavne roke.
  • Veliko število salonov
    Prima je največja trgovska veriga pohištva v regiji z razvejano maloprodajno mrežo s skoraj 70 saloni na trgu jugovzhodne Evrope.
  • Hitra montaža in dobava
    Lastna proizvodnja in hitra izdelava omogočata kvalitetno in hitro dostavo ter montažo na vašem naslovu.
  • Strokovno svetovanje
    Vrhunska ekipa Prima strokovnjakov vam je na voljo pri izbiri celovite rešitve za opremljanje stanovanj, apartmajev ali počitniških hiš.
  • Individualni pristop
    Za vas opravimo brezplačno izmero v vašem domu in predlagamo idejno rešitev za opremljanje notranjosti.
  • Lasten dizajn
  • Lastna proizvodnja
  • Najboljša kakovost