Spoštovane stranke, kmalu odpiramo spletno trgovino Prima, da boste lahko pohištvo kupovali iz udobja svojega doma. Do takrat pa nas lahko obiščete v salonu Prima v BTC City Murska Sobota. Uživajte v nakupovanju! 

Sodobno, priročno in trajnostno! Odkrijte nove nakupovalne vrečke Prima

Da bi bilo nakupovanje v naših salonih še bolj prijetno, smo za kupce ustvarili nakupovalne vrečke Prima.

Ne glede na to, ali kupujete vaze, svečnike, blazine ali odeje, so nove nakupovalne vrečke na voljo v dveh različicah z različnimi vzorci Prima.

 

 

Naše nove vrečke tehtajo 120 gramov in so izdelane iz tkanega polipropilena, nato pa laminirane, da bi bile čim bolj trpežne.

 

 

Nakupovalne vrečke iz tkanega polipropilena so odporne na vodo in bledenje, ko pa jih ne nameravate več uporabljati, jih lahko reciklirate ter imajo polovico manjši ogljični odtis od papirnatih vrečk. Nakupovalna vrečka Prima je trajnostna izbira, s katero sami zmanjšate svoj negativni vpliv na okolje.

 

 

Nosilnost vrečke je do 10 kg, kar pomeni, da jo lahko napolnite z različnimi okraski, vendar jo lahko uporabite tudi kasneje, na primer za nakupovanje živil ali prenašanje kozmetike, oblačil in knjig med selitvijo.

 

 

Dimenzije nakupovalne vrečke Prima so Š 47 cm X G 18 cm X D 36 cm, posebej pa so priročni kratki in dolgi ročaji, ki našim kupcem omogočajo, da jih v vsakdanjih situacijah uporabljajo tako, kot želijo. Dolžina kratkih ročajev je 35 cm, dolgih pa 80 cm, kar omogoča nošenje nakupovalne vrečke v roki ali na rami.

 

 

Nove vrečke, ki so na voljo v vsakem salonu Prima in spletni trgovini, so izjemno trpežne, odporne proti obrabi ter se preprosto zložijo, kar omogoča ponovno uporabo. Zložene so izjemno priročne za prenašanje v torbi ali jih preprosto shranite v predal avtomobila.

 

Kupite svojo nakupovalno vrečko Prima – trajnostni slog ob vsakem nakupu.

Deli:

  • Lastna proizvodnja
    Prima za vas vodi celoten proizvodni proces pohištva, od razvoja izdelka in proizvodnje do dostave in montaže.
  • Domača surovina
    Prima za proizvodnjo pohištva Prima uporablja vrhunske domače surovine.
  • Garancija kakovosti
    Prima, certificiran proizvajalec pohištva, zagotavlja vrhunsko kakovost in kontrolirane dobavitelje.
  • Kratki dobavni roki
    Lasten razvoj izdelkov, proizvodnja, dobava in montaža našim strankam omogoča kratke dobavne roke.
  • Veliko število salonov
    Prima je največja trgovska veriga pohištva v regiji z razvejano maloprodajno mrežo s skoraj 70 saloni na trgu jugovzhodne Evrope.
  • Hitra montaža in dobava
    Lastna proizvodnja in hitra izdelava omogočata kvalitetno in hitro dostavo ter montažo na vašem naslovu.
  • Strokovno svetovanje
    Vrhunska ekipa Prima strokovnjakov vam je na voljo pri izbiri celovite rešitve za opremljanje stanovanj, apartmajev ali počitniških hiš.
  • Individualni pristop
    Za vas opravimo brezplačno izmero v vašem domu in predlagamo idejno rešitev za opremljanje notranjosti.
  • Lasten dizajn
  • Lastna proizvodnja
  • Najboljša kakovost