Spoštovane stranke, kmalu odpiramo spletno trgovino Prima, da boste lahko pohištvo kupovali iz udobja svojega doma. Do takrat pa nas lahko obiščete v salonu Prima v BTC City Murska Sobota. Uživajte v nakupovanju! 

Velika akcija jedilnic v Salonu Prima v Murski Soboti!

Jedilnica ni samo prostor, kjer obedujemo - je srce doma, kjer se družina in prijatelji zbirajo, delijo zgodbe in ustvarjajo nepozabne trenutke. V salonu Prima se tega zavedamo, zato smo pripravili široko izbiro jedilnic, ki združujejo praktičnost z vrhunsko obliko. Ne glede na to, ali imate raje moderno minimalistično oblikovanje, rustikalni čar lesa ali klasično eleganco, boste zagotovo našli nekaj, kar ustreza vašemu okusu.

 

Posebna ponudba vključuje:

 

 

 

 

Akcija, ki je ne smete zamuditi

 

Če je čas za osvežitev vaše jedilnice, je sedaj popolna priložnost, da to storite po izjemno ugodnih cenah. V salonu Prima v Murski Soboti smo pripravili ekskluzivne popuste na različne modele jedilnic. Akcija traja le omejen čas, zato vas vabimo, da nas obiščete od 17. oktobra naprej in izkoristite ugodnosti, ki vam jih ponujamo.

 

Poleg ugodnih cen pa vam nudimo tudi svetovanje pri izbiri prave jedilnice, da bo vaš prostor izgledal popolno. Naši strokovnjaki vam bodo pomagali uskladiti slog in funkcionalnost ter poskrbeli, da se boste doma počutili še bolj udobno.

 

Obiščite nas v Murski Soboti in si oglejte široko ponudbo jedilnic po akcijskih cenah. Naše prijazno osebje vam bo pomagalo pri vseh vaših vprašanjih in vas vodilo skozi celoten proces izbire. Ne zamudite te odlične priložnosti, da svoj dom spremenite v pravo oazo topline in stila!

 

Včlanite se v Prima klub ugodnosti.

 

Se vidimo!

 

Popusti veljajo od 17.10. do 23.10.2024 v salonu Prima Murska Sobota. Popusti veljajo za člane Prima kluba. Popusti se ne seštevajo in se med seboj izključujejo.

Deli:

  • Lastna proizvodnja
    Prima za vas vodi celoten proizvodni proces pohištva, od razvoja izdelka in proizvodnje do dostave in montaže.
  • Domača surovina
    Prima za proizvodnjo pohištva Prima uporablja vrhunske domače surovine.
  • Garancija kakovosti
    Prima, certificiran proizvajalec pohištva, zagotavlja vrhunsko kakovost in kontrolirane dobavitelje.
  • Kratki dobavni roki
    Lasten razvoj izdelkov, proizvodnja, dobava in montaža našim strankam omogoča kratke dobavne roke.
  • Veliko število salonov
    Prima je največja trgovska veriga pohištva v regiji z razvejano maloprodajno mrežo s skoraj 70 saloni na trgu jugovzhodne Evrope.
  • Hitra montaža in dobava
    Lastna proizvodnja in hitra izdelava omogočata kvalitetno in hitro dostavo ter montažo na vašem naslovu.
  • Strokovno svetovanje
    Vrhunska ekipa Prima strokovnjakov vam je na voljo pri izbiri celovite rešitve za opremljanje stanovanj, apartmajev ali počitniških hiš.
  • Individualni pristop
    Za vas opravimo brezplačno izmero v vašem domu in predlagamo idejno rešitev za opremljanje notranjosti.
  • Lasten dizajn
  • Lastna proizvodnja
  • Najboljša kakovost